Έχετε την δυνατότητα, εφόσον το επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προιόν που αγοράσατε. Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής με κάποιο άλλο προιόν. 

Όλα μας τα προιόντα υπόκεινται σε ποιοτικό έλεγχο πριν την αποστολή. Γι αυτό και πρέπει να επιστραφούν ακριβώς στην ίδια κατάσταση που τα έχετε λάβει με την πλήρη συσκευασία τους. Οποιαδήποτε ένδειξη οτι το προιόν έχει χρησιμοποιηθεί, ακυρώνει την δυνατότητα αποστολής. Ωστόσο, έχετε την δυνατότητα πριν την επιστροφή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@milional.com. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να στείλετε ένα αντίγραφο της απόδειξης και του αντικειμένου στην ακόλουθη διεύθυνση που αναφέρεται στον φάκελο που εσωκλείεται στην αρχική συσκευασία.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας επιστρέφει εκτός Ελλάδας, θα επιβαρυνθείτε επιπλέον με τυχόν άλλες χρεώσεις, δασμούς και φόρους που επιβάλλονται από τις τελωνειακές αρχές. Η διαδικασία αλλαγής ενός κομματιού συνεπάγεται μια διαδικασία που εμποδίζει τον κύριο στόχο μας: να φροντίσουμε τον πλανήτη. Μαζί μπορούμε να μειώσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις που προκαλούνται από την περιττή επιπλέον αποστολή. Η χρήση περισσότερου χαρτιού και η επαναχρησιμοποίηση των μεταφορών για την αποστολή του νέου πακέτου μας απομακρύνει από το να είμαστε όσο βιώσιμοι θα θέλαμε.